3 DAGAR

 
 
 
I veckan hade vi julbord på skolan! Bästa köket hade importerat svensk senapssill och knäckebröd, vilket de som inte ska hem i jul verkligen uppskattade. Det delades dessutom ut priser och nomineringar till somliga lärare och elever så jag tycker att det blev ett lyckat julbord trots att julbord i 30 grader och runt palmer inte riktigt är.. julbord ? 
 
 
 
Också har jag och Rosa varit på TOI. Kan inte låta bli att tänka på första gången vi var här, när alla avgaser, damm, gamla kläder och människor fick mig att nysa 378 gånger och mina ögon rinna så att jag tillslut fick stödja mig på Ellen för att gå rakt. Då var allt jag tänkte att jag aldrig i livet skulle tillbaka och aldrig någonsin köpa kläder som hänger i galjar på träden. ( 4 månader senare är det alltså enbart här jag köpt kläder. ) Dessutom har TOI världens bästa juice för 9 kr så nu är det kind of mitt favvoställe.
 
 
 
 
 
Och igår var vi iväg på konsert. Martina försökte få oss att inse att vi faktiskt var omringade av kändisar. "Men hallå, det är som att Håkan Hellström skulle gå förbi er!" upprepade hon gång på gång, men ingen var särskilt starstrucked då vi aldrig hört talas om personerna förr.
 
Sedan kom musiken igång i alla fall, och den var jättejättebra! Alltså kenyansk musik hörrni, bongo-trummor och afrikaner med dreadlocks. 
 
Publiken fick vars ett stearinljus också. Ni vet när alla i globen tar upp ficklampan på mobilen för att göra det stämningsfullt? Det var liksom så, fast med stearinljus. 
 
Allmänt, KENYA | |
Upp