EN SÖNDAG

 
Imorse åkte jag och Malin iväg för att köra ett crossfit-pass. Här har jag varit med Curre en gång tidiare och insett att crossfit verkligen är något jag vill fortsätta med hemma. Så galet roligt att svettas tills golvet är genomblött i grupp och med hög musik. 
 
 
Sedan kom vi hem och jag visste inte riktigt vad jag skulle göra med resten av dagen, men då föreslog Curre att jag skulle låna hennes färg och måla på min vägg! Det är en grej här på internatet nämnligen, att måla fina djur och citat på väggen. Själv har jag inte vågat göra det hittills, eftersom att det här med kreativitet är inte min starkaste sida och en måste betala för ommålning av väggen om personalen anser att det inte är fint nog.. Men okejdå tänkte jag när Curre hämtade sina penslar, och började med att måla på papper:
 
 
Efter en timmas övning tänkte jag att fan, nu målar jag väl på väggen då.
 
 
 
Tycker att det blev jättefint! Ännu en grej jag ska göra hemma, världens roligaste grej att göra med sitt rum, billigt och personligt. Jag hittar nya grejer jag tycker är kul här hela tiden, och det är så så bra att umgås med massa olika typer av människor som kan lära en nytt. Calle har tex lärt mig thaiboxing, Blenda har intruducerat mig för Bikramyoga, Ellen har fått mig att börja skriva mer än jag tidigare gjort, och gått med i kören, och nu har jag blivit fast i crossfit och målande också!! 
 
 
 
KENYA | |
Upp