FOREST CHALLANGE TJUOHUNDRASEXTON

Här har jag inte skrivit på ett tag!
Egentligen har jag massor att skriva och bilder att visa. Det är bara det att jag fastnat på bild på så många olika mobiler och kameror denna vecka, och jag har alltså knappt tagit något med min egen mobil. Jag hoppas att jag får några bilder skickade i veckan så jag kan visa er var jag hållit hus, men så länge kommer en liten update om dagens äventyr!
 
Vid 8 rullade bussen mot en skog utanför Nairobi. Här skulle 26 hurtiga elever sedan delas in i lag för att springa en hinderbarna på 6 km, rulla i lera och krypa genom bildäck blandannat!
 
 
 
(Bussen stannade på en bensinmack på vägen där jag var tvungen att dokumentera några kenyanska barn)
 
 
Vi kom fram vid 11. Skogen är verkligen någonting vi alla saknar och det är så himla magiskt att få komma ut hit ibland. Denna skog var fantastisk och påminnde mer än något annat hittills om Sverige. 
 
 
Och sen började tävlingen! Jag, Maria, Claes, Alex och Filip var ett lag. Vi sprang i brutala uppförsbackar, nedåt, hoppade genom bildäck, krälade i lerpölar och smällde ballonger under 6 km. Typ de bästa jag gjort. När vi kom fram vägde mina skor nog 5 kg mer än när vi började och mina byxor var bara att kasta när jag kom tillbaka till internatet. Och vet ni vad det bästa var? Vi kom först! Vi vann! Vi insåg när vi kom i mål att "fan, det är ju ingen annan här?". 2 minuter senare började resterande lag komma i mål, men då hade vi redan tagit av oss de förstörda gympaskorna och låg och solade i gräset. 
 
Vinsten för vårt lag var.... att vi skulle få åka linbana genom skogen! Så vi åkte bort några hundra meter till en sjuk utsiktsplats där ett rep hängde bland trädtoppar. Ett rep som vi alltså skulle hänga i. Jag gick upp dit barfora och alldeles lerig och spände fast mig, och några sekunder senare kastades jag helt enkelt ut. Så himla underbart. tyvärr hade jag ingen möjlighet att fota någonting därifrån, men jag tog några ögonbilder som egentligen är mycket finare. 
 
'
 
 
'
 
 
 
 
 
Så här såg vi i alla fall ut när vi kom i mål. SÅ HIMLA KUL!!!! jag saknar som sagt en massa bilder som togs men hoppas att de kommer upp här så småningom. 
 
KENYA | |
Upp