HEM- VAD ÄR DET?

Resan är slut! Dricker just nu apelsinjuice i Salzburg i väntan på flyget som ska ta oss till Wien. Inatt är vi hemma igen.
 
Det har verkligen varit en bra resa, som både känts länge och kort. Österrike är otroligt fint, verkligen, och är så glad att jag åkte hit! Jag älskar verkligen att upptäcka nya platser och länder, men så hatar jag själva resandet med flygplatser, bussar, väskor som ska checkas in och allt det där. Och så hatar jag att det är så omiljövänligt att resa också, för annars hade jag velat ta mig runt jämnt.
 
I vilket fall, nu vill jag bara komma hem och packa upp, få ordning på saker å ting. Har lite halvt ångest över att komma hem mitt i natten och gå upp tidigt till skolan imorgon, för då kommer alla väskor vara överallt. Men jag vill inte hem egentligen, för här är så himla vackert. Åh bestäm dig!
 

Finns möjligtvis en anledning till att jag vill hem- rutiner. 
Vi kikade förbi ett gym i byn idag och jag lyfte hälften så tungt som jag gjorde förra veckan. Jag har alltså tappat allt jag tränat för sen oktober på en vecka?! Nej, min kropp behöver tydligen samma rutiner varje dag för att funka, en veckas break är för länge. 
 
Så- vill inte hem men vill hem för att bli mig själv igen. Men vill samtidigt iväg någon annanstans igen- för att bli ett annat jag. 
Tankar | | Kommentera |

ATT KUNNA ALLT MAN INTE KAN

Idag bestämde jag mig för att åka snowboard. Har gjort det någon gång förut, för jag vill liksom alltid kunna allt.


Jag åkte i några timmar, försökte verkligen. Tog liften under armen och upprepade " nu står du kvar " för mig själv hela vägen upp. Sen gjorde jag om samma sak, ner och upp , ner och upp.. Men jäklar vad snowboard är svårt, stor  cred till alla som kan! 


Äsch, jag tror jag måste sluta inbilla mig att jag kan allt. I mitt huvud kan jag surfa, hoppa fallskärm, rida och allt det där. Så när jag väl försöker blir jag bara besviken. Lär nog inte testa snowboard igen, nu har jag liksom försökt 3 gånger.. 

Anyhow, när jag sen åkt för mig själv i flera timmar och det fortfarande var länge tills jag skulle bli upphämtad gömde jag brädan bakom ett träd och tog en promenad istället, skorna man får till snowboard är ju faktiskt sköna! Sen hittade jag en backe & la mig och solade så nu har jag röda kinder. 

Allmänt | | Kommentera |

TERAPIÄnnu en solig dag! 
Tänker ingenting när jag åker, vinden bara blåser mig i ansiktet, och snön från åkaren framför fastnar liksom i min halsduk. Fast lite tänker jag nog ändå, som på framtiden, Kenya, Afrika. Jag sorterar väl tankarna, låter skidåkningen bli mer som terapi. 
Allmänt | | Kommentera |
Upp