PÅSKLOVET SO FAR

 
I fredags hade jag sista naturkunskapslektionen innan påsklov. Jag orkade inte ens öppna boken så Rosa fick högläsa för mig, det beskriver ungefär hur mycket jag behövde påsklov.
 
 
Så fort klockan slog 15 hade vi påsklov! Vi gick mot Adams arcade för att köpa frukt och mötte kameler på vägen. Sånt som bara händer i Kenya.
 
 
 
Vi har ju tradition med fruktplatta varje fredag, tycker faktiskt att de blir bättre och bättre.
 
 
I lördags var vi ett gäng som skrapade ihop pengar till taxi för att åka till Two rivers (skoja, vi åkte Uber som kostar mindre än hälften av taxipriset, trots att det inte är tillåtet). Där shoppade vi och när jag kom hem grät jag en stund över hur mycket pengar jag slösat dessa månaderna.
 
 
På kvällen hade vi filmkväll i Zebra med popcorn och jordgubbar,
 
 
Sedan blev det söndag och då kom pappa hit! Idag har vi gått runt på TOI vilket känns obligatoriskt om man är här. Och pappa blev, precis som alla vita som är på en maknad för första gången, lurad och betalade överpris. Sedan har vi tittat på kenyanskt hantverk och åkt runt i westlands. Jag hade planerat att vi skulle äta på the Alchemist men det var stängt så vi hamnade här istället:
 
Inte mig emot.
 
Imorgon lär hela internatet trängas i köket klockan 06 för då ska nämligen över 100 pers till Uganda och somliga ska på safari.
 
 
 
Allmänt, KENYA | |
Upp