PÅSKLOVSDAGAR I NAIROBI

De senaste dagarna har jag och pappa bland annat:
 
 
 
Gått en guidad tur i down town och varit uppe i helikoppterplattan. Har alltså varit turist i min egna stad.
 
 
Också har vi solat och badat. Det är inte många gånger jag solat under de månader jag har varit här. Man vänjer sig liksom vid solen och ser ingen anledning till att ta vara på varenda soltimme. Men, nu när föräldrar som kommit från Sverige varit på skolan har poolen och solstolarna använts flitigt, vilket är förståeligt.
 
 
Sedan har vi gjort ett nytt försök med Mama rocks. Det ska vara stans bästa burgare sägs det, men nu har jag åkt dit FEM gånger och det har varit stängt varenda gång, trots att det stått att det är öppet på internet. Jag tror att det är någon där uppe som inte vill att jag ska äta där, så tänker faktiskt inte försöka fler gånger. När vi kommit fram till ett stängt Mama rocks vände vi helt enkelt och gick till Ocean basket istället, jättefint ställe!
 
 
Jo, sedan är det så att Axel köpt en mini (!!!!!!) sköldpadda som jag och Rosa tar hand om medan han är i Uganda. Så den har vi rastat ute på gräset. Hur liten är den inte?????
 
 
Jag och pappa har även åkt kollektivtrafik. Det är inte tillåtet på skolan (det betyder dock inte att vi inte åker lite då och då) vilket är ganska rimligt med tanke på att det är en dödsupplevelse varje gång. Påminns liksom när jag sitter där och håller i mig krampaktigt i sätet att regler finns av en anledning.
 
 
Och sist men inte minst har vi stannat vid Rift valley, lika fint varje gång!
 
 
 
 
 
 
 
Allmänt, KENYA | |
Upp