TILLVARON

Nu är alla tillbaka från Uganda/Rwanda, och det är inte bara jag och Rosa på internatet. Det är som vanligt med andra ord- folk som springer i korridorerna, kenyansk personal som skurar golven, kompisar som knackar på din dörr en gång i halvtimmen och undrar vad du gör, 5 tandborstar i badrummet och alltid fullt med kläder på tvättlinan.
Jag har liksom saknat allt dessa dagar då det varit helt tomt, jag har saknat allihop men vetat att de kommer tillbaka. Jag vet liksom inte riktigt hur det kommer kännas i Juni, när vi säger hejdå och då inte hejdå för 2 veckor utan föralltid.
 
 
Sedan bussen med hela gänget kom till skolan i torsdags har jag hunnit spendera typ hela månadens pengar på fika och taxi, fått tillbaka mina träningskompisar = hängt några timmar på gymmet och gått långprommenader med Ellen och pratat om allt som är dåligt och bra med tillvaron (samt gått vilse). I skrivande stund känner jag mig förkyld och vill helst kolla SKAM som nu kan ses utomlands, men om en timma ska jag ut och dansa till kl 02 så jag lär väl stå i Rosas rum och platta håret fram tills dess.
KENYA | |
Upp