EN VECKA I VÄSTRA KENYA

Hej hörrni!!
 
Nu är klassen hemkommen efter resan till Victoriasjön. Det var en väldigt fin vecka med sol och 30 gradig värme, besök på barnhem och skolor, selifes med 2åringar som aldrig sett en mobil, fiske och båtturer, vandrarhem med ödlor och lakeflies, solnedgångar och Tilans historier på kvällarna. Jag skulle egentligen vilja skriva hur mycket som helst men min dator är dessvärre stulen. Eller, vart den tagit vägen har jag ingen aning om men den kom med på bussresan igår och när jag klev av bussen var den inte där. Så stulen låter bättre än oförklarigt försvunnen. 
 
Jag lånar för tillfället Rosas dator för att ge er en liten uppdatering om att jag lever, men det blir inget långt inlägg då hon snart behöver ha tillbaka den.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Så här fint var det i alla fall! Det var liksom precis så en tänker att Afrika ser ut. Sand, kor och getter som går på vägen, motorcyklar som åker förbi och lämnar ett sandmoln efter sig i värmen, kvinnor som säljer frukt under ett träd. 
 
Jag är glad att vi åkte just hit och resor har fått ett nytt värde sedan jag flyttade till Kenya, för att resa för mig är inte längre att bo på hotell på mallorca. 
Allmänt, KENYA | | Kommentera |
Upp