EN DAG

 
En dag var vi på rugbymatch i förbjudet område. Jag ska inte påstå att jag älskar rugby. Men förbjudna områden, det älskar jag.
 
 
 
 
 
Och en morgon bestämde vi oss för att ta en lite längre morgonprommenad för att utforska. Nu vet vi alltså var den internationella skolan ligger, hur man går till Lavnington, var vi ska köpa växter till vårt rum och att nairobitrafiken är ett helvete på morgonen. 
 
 
 
Under morgonprommenaden gick vi även förbi The Arbor, som är ett trädgårdscafè. Någon dag senare bestämde vi oss för att åka hit och hänga i trädgården + äta pasta hela kvällen.
 
 
Och en annan dag skippade vi skollunchen och åt grekisk sallad på Junction.
 
 
 
 
 
Och en annan dag- igår faktiskt, gick vi bort till Upendo school, en skola vi sponsrar och lagade mat hemma hos ägaren mitt i slummen. Jag var lite skeptisk till att inte tvätta grönsakerna och såntdär i början men nä, folk lever såhär varje dag. Bakar bröd mitt på köksbordet, varje dag. Kokar ugali över kol på marken, varje dag. Och det var hur mysigt som helst att bara sitta på huk och steka chipati, trots att vi råkade baka in några flugor då och då. 
 
 
Och vi fick äta hur mycket frukt vi ville!
KENYA | |
Upp