ALLT FRÅN VECKAN

Hallå gänget! 


Det var ett tag sedan jag uppdaterade, av den enkla anledningen att bilderna från min mobil inte gått att ladda upp. Jag gick därför till Apple idag och bad om hjälp, och gissningen av han i kassan var att det antingen hade med iCloud och göra, eller så handlade det om att mobilen är från 2012. Han föreslog att det kanske är dags för en ny. Men äh, så länge den går att ringa på duger den tycker jag, och nu har jag dessutom lyckas få över bilderna via Facebook.

Vi tar en titt på vad jag haft för mig under min frånvaro: 

Hanna tog studenten! Eller ja, det gjorde hon i Kenya men i lördags hade hon sin mottagning här i sverige. Fick hänga med ssn:are hela kvällen, och träffade dessutom tjejen som bott i mitt rum förra året. Rum 4A.  Kan inte fatta att någon annan ska bo där i höst. 

Sedan har jag tagit lite promenader och cyklat runt på cyklen mormor köpte billigt för att jag ska kunna ta mig till jobbet. Jag bor förresten hos henne nu! Överraskade med middagen ni ser ovan när hon kom hem från Öland. Kände mig som världens bästa barnbarn där ett tag! 

Också hade hon med sig fläder som vi gjorde saft av. 

När solen skiner i Malmö passar jag på att fota. Allt är så himla fint i Sverige just nu, och bilderna gör inte alls verkligheten rättvis! 

Imorse befann jag mig här. I sjön som vi badade i redan i slutet av april förra året men som är iskall nu. Bryggan är i alla fall ett bra fika- ställe och en av jordens bästa platser.


Det var helt enkelt allt för nu! 

Allmänt | |
Upp