LITE AV VAD SOM HÄNT SEDAN SIST

 
Har nu lyckats låna en dator igen så här kommer en snabb uppdatering genom mina bilder på mobilen:
 
 
 
Okej, för det första.. Lisa kom tillbaka till internatet efter att ha varit i Sverige och hade med sig en hel resveska full av mat! Världens bästa är hon som köpte jordnötssmör och lingongrova till mig!! Känner mest att nu kan jag dö lycklig. 
 
 
Och när vi ändå är inne på mat hade vi vår sista lunch på Junction igår. Eller ja, sista tisdags-lunchen. Vi har nämligen haft håltimme på tisdagar mellan 11-13 och spenderat i princip varje tisdag med pizza eller burritos, men från och med nästa vecka får vi en lektion den tiden. 
 
 
Och sedan var vi ett gäng som åkte iväg på lite utflykter i helgen. Vi bestämde oss för att åka till lite nya köpcenter (som om vi inte sett nog av dem) och började med ett väldigt litet och mysigt ställe 20 minuter från skolan.
 
 
Allt var inrett som om det vore ett hem med massa statyer och balkonger på väggarna. Vill tillbaka hit snarast!
 
 
 
Och sedan åkte vi till ett betydligt större ställe, tror aldrig jag varit i ett så stort köpcenter. Här fanns vattenland och en massa klädbutiker och det kändes plötsligt inte som om vi befann oss i Kenya utan snarare USA ? 
 
 
 
Och tillsist tog vi det bästa beslutet någonsin och åkte till en butik med Kenyanskt hantverk. Här stod korgar och färgglada väskor staplade på varandra och jag ville köpa precis allt jag såg! Utanför satt kvinnor vid vävstolar och tillverkade allt på plats. Ahhhh måste tillbaka hit och handla upp hela butiken någon gång. 
KENYA | |
Upp