SÅDANT SOM HÄNDER HÄR

Några händelser från i veckan.
 
Har fikat på Java house och druckit kaffe för första gången på ett år. Drack alltid kaffe förut ju! Kom dock på ganska snart efter att jag druckit upp varför jag slutade.
 
 
 
Sedan har min tvättpåse, fylld med tvätt samt alla mina underkläder, legat utanför tvättstugan sen i fredags utan att bli tvättad. Jag har därmed fått gå runt i bikinitrosor några dagar, vilket kanske inte är hela världen men ganska obekvämt och ser inte så bra ut under jeans. 
Halva dagen igår gick jag därför runt och frågade personalen vem som skulle tvätta, men ingen verkade veta.
Fick mest svar som "inte jag i alla fall" av alla jag frågade. Andra halvan av dagen gick jag runt och försökte få tag i nykeln till tvättstugan så jag åtminståne kunde tvätta själv. Hittade inte den förren vid 17 och slängde äntligen in min tvätt samt hängde upp den!
Sedan tog det väl 15 minuter innan regnperioden bestämde sig för att komma och alla kläder på tvättlinan blev genomblöta. Får gå i bikinitrosor några dagar till.

En annan grej är att jag och Ellen bestämt oss för att ta vara på eftermiddagarna här. I måndags testade vi därför bikramyoga och betalade 200 spänn för att befinna oss i ett varmt rum i 90 minuter och svettas så håret såg nyduschat ut när vi var klara. Sedan kom vi hem 30 minuter för sent men världens bästa boardingvärd Anna stod glatt och väntade på oss, och hade till och med lagt undan mat!
 
 
Idag tänkte jag och Curre testa ett nytt gym som flera stycken på skolan säger är mycket bättre än vårt nuvarande. När vi kom dit kunde man dessvärre inte köpa bara ett provtillfälle och vi hade ingen lust att köpa månadskort på något vi inte ens testat. Så, vi gick bara in på gymmet för att kolla runt lite, gick till matbutiken och köpte några burkar kikärtor och gick hem igen.
 
 
 
 
KENYA | |
Upp