TILLBAKABLICKAR FÖR ETT ÅR SEDAN

Tycker det är så jäkla kul att titta tillbaka på sådant jag hittat på tidigare! Genom att se bilder från en annan tid kommer jag ihåg exakt hur jag tänkte, tyckte och mådde när bilden togs, fast jag kanske hade glömt det om bilden inte tagits.
Letade därför upp bilder från ganska exakt ett år sedan, mars och april 2016. Då hade jag fått reda på att jag skulle åka till Kenya på hösten och gick runt i ett vårigt malmö medans jag tog vara på sista tiden i grundskolan. Och när jag säger tog vara på tiden så menar jag verkligen det, det var den bästa perioden i mitt liv.
 
 
 
Okej så första bilderna! Påsken måste varit tidig förra året då jag den 31 mars befann mig i kvidinge med Vicki. Har bara bra minnen därifrån. Förstår dock inte hur vi kunde sova utomhus redan i mars????
 
 
För ett år sedan hade vi också massa nationella prov kommer jag ihåg. Varje ledig stund togs vara på och vi gick/åkte rullor/cyklade till havet varje rast och eftermiddag nästan. De dagar vi slutade innan lunch brukade jag gå hem till Ofelia och laga lunch, här gjorde vi visst våfflor!
 
 
 
 
 
Och sedan gick jag väl mycket i skogen och tränade! Grit strenght var vårt favoritpass vilket dock bara gick på måndagar. Tror knappast jag skulle klara av ett sånt pass idag, haha..
 
 
Och ja, varje sekund som det var sol befann vi oss utomhus helt enkelt. Det är så jäkla svenskt att köpa jordgubbar och sätta sig utomhus bara för att solen tittar fram en kvart!
 
 
Allmänt | |
Upp