EN HELG PÅ INTERNATET

Varje helg finns det möjlighet att skriva upp sig på utflykt, då man betalar en extra kostnad för en helg med campingplats och mat. Jag väljer nästan alltid att hänga på, då jag mycket hellre spenderar helgen på en vulkan, ute på safari eller i en masaiiby än på internatet. Men, den här helgen valde jag att stanna hemma och har haft för mig undefär det här:
 
 
Fredagstraditionen med fruktplatta fortsätter, denna gång rött och gult tema med Curre och Khaddi. Det har ösregnat i princip hela veckan men lyckades vara fint precis när vi skurit upp all frukt!
 
 
Imorse började jag dagen med ett gympass då jag kände att jag behövde göra av med lite energi innan plugg. När jag kom tillbaka till skolan mötte jag Rosa och vi bestämde oss för att gå och fika på art cafè. Med andra ord blev det inget plugg. 
 
 
Men fika däremot!
 
 
 
 
När vi kom tillbaka till skolan bestämde jag och Ellen oss för att faktiskt plugga ändå. Ellen har ju bestående knäproblem så vi tänkte att någon stillasittande aktivitet kunde vara lämplig. Vi bunkrade upp oss i min säng med massa te och räkneblock men en halvtimme senare utbrast hon "Nej, vi kan faktiskt inte sitta inne hela dagen, nu går vi ut!" Så vi letade rätt på hennes kryckor och gick på upptäcksfärd.
 
 
Vi gick förbi en restaurang med eritreansk mat och bestämde oss för att åka dit senare på kvällen. Så vi åkte helt enkelt dit och beställde in plockmat på ett stort bröd (hela tallriken är ett bröd). Sedan åt vi med händerna och snackade om allt mellan himmel och jord.
 
 
Imorgonbitti ska jag iväg med Malin och Theo på crossfit och sen var helt enkelt även denna helg förbi!
 
 
KENYA | |
Upp