MIN HELG I KVADRATER

Jag bestämde mig för att ta bild på typ allt jag gjort denna helgen, för att faktiskt kunna ha något att dela med mig av. Så det här är helt enkelt det jag haft för mig:
 
 
 
 
 
 
 
I fredags var frukt-temat typ strand, vi bestämmer alltid ett tema och jag tycker att vi blir bättre och bättre för varje vecka faktiskt. I lördags morse promenerade jag med Maja och Curre till art cafè för att äta brunch och jag beställde in typ världens största croissant.
 
 
 
 
Sedan promenerade jag runt med Rosa i flera timmar på TOI- Nairobis marknad och fick med mig en jeansjacka från GAP, en t-shirt och en ralph lauren skjorta för 120 kr. Ändå värt
 
 
Också har vi ett helg-projekt, nämligen att Maja försökt lära mig stå på händer. Är traumatiserad efter alla idrottslektioner i lågstadiet då jag bara hamnade på nacken och inte fattade hur man skulle göra. Så, innan jag åker hem ska jag ha lärt mig stå mot en vägg i alla fall!
 
 
Jag och Rosa occuperade TV-rummet för att se på chick-flicks.
 
 
Igår kväll såg vi såklart eurovision på storbildskärm!!! Det började klockan 22 här dvs slutade kl 02 men det var ju värt det. Blev kär i Isaiah dessutom och fattar inte varför folk inte tycker Australien ska vara med??? Har vi någonsin haft nån bättre låt med ??
 
 
Dagens 4 bilder. Testade poweryoga i en studio i Westlands jag aldrig varit i förut. Typiskt att man hittar nya ställen när det är 3 veckor kvar. Sedan har jag pluggsolat, alltså solat, och efter middagen gick jag och Martin på promenad och hittade en buske att krypa igenom i för att slippa gå förbi vakter på vägen hem.
 
 
 
 
 
 
 
KENYA | |
Upp