20 NYA SAKER FRÅN 2015 ..

Är just nu  i Stockholm och tänkte därför passa på att se tillbaka på 20 saker jag gjort under året som jag aldrig gjort förut: 

- planterat och försökt odla kryddor! Fick ett ryck i år och köpte hem massa blommor, fröer och basilika med storslagna planer på en framtid inom odling. Höll i någon månad tills jag insåg att jag aldrig kommer ha tillräckligt med tid eller tålamod. Funkar liksom inte att åka iväg 2 veckor då och då.. 

- klippt håret 2 gånger på en vecka pga inte nöjd.

- Åkt trampbåt!


- Rest en massa på egen hand. Både via tåg och flyg. 

- Varit på 9 discon på 3 veckor. Ganska mycket för att aldrig ha varit på det förut 

- Blivit kär i oatly.

- praoat. 2 gånger till och med.

- Värvat medlemmar. Åkt på värvarturne och engegerat mig politiskt.


- Sovit ute. Som gammal scout har jag i och för sig gjort det förut men det tillhör inte vanligheterna.

- Galopperat! Ridit har jag gjort förut men att ta en heldag i stallet på ett sommarlov(!!) och dessutom galoppera har fan aldrig hänt förr.

- plockat vilda hallon. 

- varit på Pride. Gick i tåget till och med!

- Sprunigt ett lopp. Jäkligt kul!


- Paddlat/surfat. Någon form av kombination hehe. Som vanligt med mig var jag supertaggad och det höll i 5 minuter.


- Börjat äta vegetariskt. Har verkligen börjat bry mig om djuren och miljön och hittat frågor som är viktiga för mig som jag vill kämpa för.

- Börjat träna. Okej, det är fel formulerat för jag har alltid tränat regelbundet men i år har jag verkligen börjat älska träning och främst gym / olika pass som spinning och body attack. Tror att träning löser i princip allt och känner mig som en ny människa efter varje pass. Till skillnad från förr när träning gav motsatt effekt.

- Firat jul på en brygga.


- Badat i sjöar. Om man jämför sommarens bad med alla andra år har jag badat väldigt mycket i sjöar 2015!

- cyklat 2 mil 

- Vet inte hur man formulerar det här men i år har jag inte brytt mig om någonting som jag gjorde förut . Har helt lagt energi på saker som politik, miljö, fattigdom, djurens rättigheter, personlig utveckling osv och saker som plattat hår, smink och kläder som jag brydde mig om innan har inte fått plats i hjärnan. Hela sommaren gick jag osminkad och med skitfula solbrännor som till och med folk på stan kommenterade och jag kunde inte bry mig mindre. 

Allmänt | | Kommentera |
Upp