NÅGRA BILDER I MÅNADEN TJUGUSEXTON

Nu börjar 2016 ta slut (!!!) och jag tänkte scrolla tillbaka i kamerarullen för att se vad jag haft för mig: 
 
 
 
 
 
De första dagarna av 2016 befann jag mig hos Ebba i Stockholm. Isabel var också där och till skillnad från i Skåne var här fullt av snö! Vi tog bland annat promenader vid isen, shoppade i Täby center, gick på bio, gick vilse i skogen mitt i natten och blev stoppade av polisen när vi gömde oss i en rondell. Bra start på året. 
 
 
Dagen efter jag kom hem från Stockholm åkte jag med Vicki och Niki till Sjöbo...
 
 
 
.... Och när vi vaknade dagen därpå var det snö även i Skåne!
 
 
 I februari åkte jag med pappa och Wille till Österrike för att åka skidor. 
 
 
 
Här var det både mycket snö och sol vilket jag som inte brukar åka i Alperna verkligen uppsakttade! Försökte dessutom lära mig åka snowboard för 4:e gången men jag tror inte att det blir en 5:e gång..
 
 
Sedan blev det Mars och som alltid inbillade vi oss att det var sommar. Letade fram rullskridskor och körde på "våga vägra jacka" metoden när vi var ute.
 
 
 
Också blev det påsklov och jag & Vicki åkte till kvidinge. Finaste kvidinge som jag saknar och som jag behöver åka till egentligen varje lov. 
 
 
I April hade vi myskvällar hos Julia eller Ofelia. 
 
 
Och jag gick klädd såhär!
 
 
Också åkte jag med familjen till Stockholm för att träffa hela släkten på Långholmen. Fina mormor!
 
 
I Maj blev det jättevarmt och vi började klä oss i linne och kjol. Gick sista månaden i grundskolan och varje rast spenderade vi utomhus eller på Ica. 
 
 
Här hängde vi vid vid bryggorna!

 
Och här hängde jag på gymmet!
 
 
Och sen bilade jag och pappa till Danmark för att se Johnny Depp. Så himla bra idè av mig tycker jag och så himla glad att vi gjorde det!
 
 
 
Sedan blev det juni och vi åkte till Göteborg för att se HÅKAN!
 
 
 
 
Och sen var det dags för bal. 
 
 
 
 
Vi liksom insåg den kvällen att det bara var en vecka kvar av grundskolan. En vecka kvar i bygnaderna jag haft några av de bästa stunderna i mitt liv, hur knäppt det än låter.
 
 
Och det 14:e var det avslutning.. Det känns fortfarande konstigt att jag aldrig mer kommer gå här. Att det inte är hit jag ska när jag kommer tillbaka till Sverige. Men allting har väl ett slut.
 
 
Men avslutning innebar ju också att det var sommarlov så jag deppade inte ihop över det!
 
 
Plötsligt hade jag tid att gå långa promenader i skogen.
 
 
 
 
Och bada massor!!
 
 
Också sommarjobbade jag med att sälja jordgubbar och bodde hos mormor 4 veckor.
 
 
 
Också bestämde sig jag, Agnes och Tea oss för att tälta i Mölle. Verkligen typ det bästa man kan göra, i alla fall en natt! Just den här natten både ösregnade och blixtrade det visserligen, så att vi fick springa i pjamas till närmaste stuga för att inte dö av blixten. Men oj vad kul vi hade.
 
 
 
 
 
Och jag besökte Ebba igen, den här gången på Gotland! När man bor så långt ifrån varandra och bara kan ha kontakt på snapchat och skype har man så mycket att prata om när man väl ses. 
 
 
 
I somras åkte jag även med mamma till Italien för att vandra. En jättefin resa som jag verkligen vill göra om. 
 
 
Jag fortsatte träna mina sista veckor på Kockums.
 

Också spray-tanade jag mig och fick vara lite brun i en vecka!
 
 
Sedan blev det den 8:e Augusti och jag fyllde 16.
 
 
 
Vicki och jag åkte till köpenhamn över dagen där vi bla shoppade och åt brunch på 42 RAW som vi båda anser är det godaste vi någonsin ätit!
 
 
Senare på kvällen bjöd jag på middag och detta var dessutom som ett avslut innan jag en vecka senare åkte till Kenya... Men det tar vi i nästa inläg!!
 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp