LÄNGE LEVE SOMMAREN

Jag kom precis innanför dörren efter en lång tågresa, en fin sådan. En tågresa hem efter en väldigt fin vecka. Nu är det som om sommarlovet är över. Som om allt som stod på sommar- listan är struket och avklarat. 


Det blir mörkt ute så himla tidigt nu för tiden, och en märker verkligen hur Sverige går mot mörkare tider. 
Så vi satt där, på tåget, och undade vad det ens finns att leva för under hösten. Och sedan klev jag av tåget och kom hem till ett mörklagt hus och insåg återigen att sommaren nästan är slut. Att allting tar slut. 

Men! Jag har fortfarande lite jag inte hunnit visa från Stockholm ju, så det tänkte jag göra nu: 

Vi var på Skansen! Det är ett sånt ställe jag älskade när jag var liten så det kändes fint att åka dit igen. När vi kom till Björnarnas bur och såg en liten sorgsen unge frågade vi dock oss själva varför i helvete vi bidrog med pengar till detta stället och ville hem. 

Och jag träffade Curre!!!! En Kenya-vän fast i Sverige. Tycker så mycket om henne så det suger att vi inte kan ses så ofta. 

Hon bjöd oss på glass och Skansen-vistelsen blev faktiskt väldigt fin.   

Och sedan, morgonen därpå besökte vi mahalo hälsocafe som alla snackar så mycket om i sociala medier. Och jag fattar varför, för det var såå fint och gott! Men dyrt ju såklart. 

Och alltså! Kolla vad fint. Kristinebergsklipporna kl 22. Vi tog med en filt och pratade om allt och ingenting. 


Kan liksom inte fatta att jag låg på en klippa med utsikt över hela Stockholm för 24 timmar sedan och nu ligger jag i en säng i ett ensamt hus. Men allt tar ju slut 

Allmänt | |
Upp