STOCKHOLMSLIVET

Halloj på er! Vi somnade vid 02 inatt och har nu kl 07 nyss följt Tea till tunnelbanan. (Hon åker tillbaka till Malmö idag ju)

Jag, Vicki och Niki kom in i lägenheten för ca 2 minuter sen och de andra har redan somnat om, vilket jag också borde göra men passar på att återberätta våra dagar här istället: 

Jo, i söndags morse tog vi en promenad till st eriksbron och tog bilder framför väggar med Håkan-quotes som ni ser ovan. 

Så fint ju 

Sedan mötte vi upp Tea som flugit direkt från Polen och gick och åt frukost på Pom & flora! Godaste croissanten ever. 

Och sen! Så tänkte jag att eftersom alla mina vänner numera bor i Stockholm kan jag ju passa på att hänga med dem. Så jag och Rosa möttes upp i Vasaparken och hade picknick <3 

Och dessa bilderna är från igår! Efter att ha gått runt i gamla stan tog vi buss till Vaxholm där vi bland annat badade, lite som en uppföljare från 2015. 

Ja, alltså den här bilden ^ är från sommaren 2015. Och den här under är från igår. Jag och Vicki konstaterade att vi ser exakt likadana ut då som nu, och har ännu inte bestämt oss för om det är positivt eller negativt.

På kvällen bokade vi bord på Fridays i Kungsträdgården och drack drinkar (obs ej alkohol) och sedan promenerade vi genom halva Stockholm som var upplyst <3 

Allmänt | |
Upp