THE ALCHEMIST

Hej hörrni!
 
I tisdags var hela gymnasiet lediga då lärarna antog att vi skulle vara trötta efter Mt Kenya! Vi var ett gäng som bestämde sig för att åka till Mama Rocks, en food truck med hamburgare som ligger på The Alchemist. Det var ganska mycket som gick fel den här kvällen, men ändå var det en av de bättre kvällarna sen jag kom hit. 
 
 
 
Det första som hände var väl att Mama rocks var stängt och inte skulle öppna på 40 minuter. Vi beställde drinkar ur en annan food truck som var på halva priset pga alla hjärtans dag och väntade på burgarna. 
 
'
 
 
SÅ FINT
 
En timma senare visade det sig att den vegetariska burgaren var slut. Lite segt när 6 av 8 är vegetarianer. Vi beställde falafelwrap ur ett annat stånd och väntade helt enkelt en timma till.
 
 
 
 
'
 
 
Här hängde vi några timmar, lyssnade på musik från högtalaren som Carro fick äran att styra över, snackade och åt pommes. Sedan visade det sig att vi inte fick befinna oss på The Alchemist efter kl 18, att alla taxis skulle dröja 2 timmar för att ta sig hit och hämta oss, att min mobil var död och att vi alltså nu brutit mot 4 av internatets regler. 
 
Men vi kom hem, någon timme för sent, och av någon anledning blev vi ändå inte grounded!! En väldigt bra kväll med andra ord. 
KENYA | |
Upp