4 DAGAR I KVADRATER

 
 
I måndags var semstern över och det var dags för min familj att åka hem. Jag vet inte varför, men det kändes värre än i Augusti att säga hejdå.
 
 
10 minuter efter att jag vinkat av familjen vid gaten åkte jag, Rosa, Martin och Curre till Coldstone för att (tröst) äta glass. 
 
 
Också blev allt mycket bättre! Älskar Coldstone
 
 
 
 
 
Och sedan blev det onsdag, dvs sista dagen innan skola. Därför bestämde vi oss för att besöka ett aboretum och bara gå runt bland kaktusar, stentrappor och floder. Efter ett tag gick vi till ett köpcentrum några km därifrån (ja, vi gick!!!!), ganska säkra på att vi egentligen behövde ta taxi. 
 
 
Sedan tog jag faktiskt mig i kragen och betala månadsavgift på gymmet. När en inte har gymkort eller bevis på betalning har jag lite svårt för att betala... Men nej, nu är det nytt år och jag ska bli en bra människa tänkte jag, så jag skramlade ihop 350 kr och gymmar alltså inte gratis längre. 
 
 
 
 
Också vips när jag kom tillbaka till skolan efter jul hade de öppnat ett cafè!! Behöver inte svälta på helgerna längre alltså! Idag köpte vi mango och mint juice på rasten. Har en känsla av att det blir många juicer om rasterna framöver.
KENYA | |
Upp