NÅGRA BILDER I MÅNADEN TJUGUSEXTON P.2

.... Och veckan efter min födelsedag flyttade jag till Kenya!
 
 
 
 
Till svenska skolan i Nairobi, till rum 4A.
 
 
 
 
 
Sedan blev det september och vi hälsade på giraffer, elefanter och åkte på safari bla!
 
 
 
 
Sedan blev det oktober. Då hälsade jag på mitt fadderbarn vilket var så himla viktigt för mig, också var vi bla på halloweenfest och åkte till kusten på höstlovet. Oktober var väl inte den bästa månaden då jag var sjuk en hel del, men i slutet av månaden fick jag åtminståne antibiotika...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
... vilket gjorde att jag var frisk i november. Då åkte vi på safari vid kalimanjaro: 
 
 
 
 
 
 Och till Nairobi nationalpark:
 
 
 
 
Också tatauerade vi oss!
 
 
Tillsist blev det december!  Vi sprang ett lopp ( och vann ), åkte linbana, tittade på julkalendern varje morgon, regnperioden tog slut så en kunde äntligen börja sola också besteg vi ett litet berg för att öva inför M.t Kenya: 
 
 
 
 
 
 
 
Sedan julshoppade vi och gick lucia på ambassaden;
 
 
 
 
Sista veckan gick vi på kenyansk konsert och åt midda på urban eatery för att säga hejdå till alla som skulle på olika håll under julen.
 
'
 
 
Och den 22:a åkte jag hem.
 
 
I 9 dagar var jag hemma och hängde med Vicki & Agnes nästan varje dag, julshoppade på mellandagsrean, tränade massor som jag saknat, umgicks med min familj, gick på bio, firade jul och nyår. Och ja, ungefär det hann jag med innan jag om en timme beger mig till flygplatsen för att åka tillbaka till Kenya. Jag är så glad för detta året och det hamnar på delad bästa-plats av alla år tillsammans med 2015. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Allmänt | |
Upp