HELGEN, MEST FÖR ATT JAG SJÄLV VILL MINNAS

Jag började helgen med lite plugg på condeco med Klara! Det ösregnade precis hela fredagen och vi sprang från skolan under mitt paraply till cafet, men var genomblöta när vi kom fram ändå. Där och då kände jag verkligen att NU är hösten här som ett slag i ansikten. 

Sedan mötte jag upp Vicki för en acaibowl på Lotta Love. Så fint och mysigt där. Vi satt kvar en hel timme efter att vi ätit upp och bara snackade om allt och inget och dessutom ösregnade det ju så vi hade ingen lust att ta oss ut. 

Det var ungefär det jag gjorde i fredags. Det var liksom en ganska grå dag eftersom det var iskallt,  ösregn, blött golv i skolan, storm, tåg som var försenade, bussar som skvätte flera liter vatten över en när de körde förbi osv osv. 

Men sen blev det lördag! Jag och familjen var iväg och såg Johan Glans World tour på Malmö live, hade aningens ångest innan han klev ut på scenen för jag kände liksom att det skulle bli stelt för en person att bata stå där och dra massa skämt. I en fullsatt arena där ingen skulle skratta. Men han var liksom verkligen rolig och min första komiker-upplevelse var positiv. 


Jag smet sedan lite tidigare för att åka till Agnes 17-års fest! Bilderna talar för sig själva ang den: 

Vid 04 somnade jag med smink och oborstade tänder i Teas säng och vaknade sedan klockan 8 morgonen därpå. Måste säga att denna dagen gått väldigt bra med tanke på detta och jag har bland annat gått långpromenad, lunchat med mamma och varit på yoga:

Vi hörs någon gång!

Allmänt | |
Upp